Waar vind je ons?

Verloskundige Praktijk Lunteren is gevestigd aan de Dorpsstraat 197, 6741 AG Lunteren.
De ingang zit aan de achterkant van het pand.
Dit is ook ons postadres: Thorbeckestraat 1, 6741 XG Lunteren

Parkeren
In de Thorbeckestraat kun je gratis parkeren. Ook aan de Dorpsstraat kun je gratis parkeren, eventueel met een parkeerschijf. De Thorbeckestraat is de grens tussen vrij parkeren en parkeren met een parkeerschijf. Je mag ook bij ons op de oprit parkeren, mits er geen andere auto staat.

Bellen
Je kunt ons altijd bellen. Verloskundigen zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar. Maar ook wij zijn gewone mensen die �s nachts proberen te slapen, lekker weekend willen houden en gewoon boodschappen doen of kinderen naar school brengen. Daarom hebben we voor niet-dringende vragen het telefonisch spreekuur (zie hieronder). Voor vragen die niet kunnen wachten zijn wij altijd op het 06-nummer bereikbaar.

Telefonisch spreekuur (0318) 48 36 48
Maandag t/m donderdag van13:00 tot 14:00 uur
Voor dringende vragen kun je buiten deze uren bellen naar 06 52 54 32 98. Indien je voicemail krijgt kun je ophangen en het later opnieuw proberen of een boodschap achterlaten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Als het, na herhaaldelijk proberen, niet lukt om ons aan de telefoon te krijgen, kun je, indien noodzakelijk, bellen met Ziekenhuis Gelderse Vallei: (0318) 43 43 43. Vraag naar de dienstdoende verloskundige van de Verloskundige Praktijk Lunteren en geef je naam en telefoonnummer door. Zij gaan op zoek naar ons en je wordt alsnog terug gebeld.


Zwanger? Zo meld je je aan bij ons
Als je net zwanger bent kun je meteen contact met ons opnemen. Je kunt dan je eerste vragen stellen en een afspraak maken om langs te komen. Er zijn vier manieren om je bij ons aan te melden:
- Tijdens het telefonisch spreekuur op nummer (0318) 48 36 48,
- Via het contactformulier,
- Via e-mail: info@tijdvoorverloskunde.nl,
- Via 06 52 54 32 98 (indien je voicemail krijgt kun je ophangen en het later opnieuw
  proberen of een boodschap achterlaten).